Dostosowywanie preferencji dotyczących zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc Ci w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Poniżej znajdują się szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie w ramach każdej kategorii zgody.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „Niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do zapewnienia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie są wymagane do włączenia podstawowych funkcji tej witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub dostosowanie preferencji zgody. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację użytkownika.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacji na temat wskaźników, takich jak liczba odwiedzających, współczynnik odrzuceń, źródło ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie są wykorzystywane do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga w zapewnieniu odwiedzającym lepszej obsługi.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie są wykorzystywane do dostarczania odwiedzającym spersonalizowanych reklam na podstawie wcześniej odwiedzanych stron oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowych.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Deser a’la Banoffee Pie

Deser

Ten deser to po prostu bajka, rozpływa się w ustach i można go jeść do woli, no prawie. Ciastka owsiane, krem z mleka kokosowego i miodu a do tego masa orzechowo-daktylowa i banany. Takie cudo dostaliśmy od @a_sad07

Składniki:

  • puszka schłodzonego mleka kokosowego
  • 100 g daktyli
  • 3 łyżki masła orzechowego
  • ulubione ciastka owsiane
  • banan
  • 2 łyżki miodu / syropu klonowego

Przygotowanie:

Daktyle zalać wrzątkiem i zostawić na 10 minut, aby zmiękły. Następnie zmiksować z masłem orzechowym aż powstanie gęsta masa. Stałą część schłodzonego mleka kokosowego ubić z miodem lub syropem klonowym. Przygotować 3 szklaneczki. Na spód wyłożyć masę daktylowo – orzechową na to kolejno pokruszone ciastka owsiane, ubite mleko kokosowe i pokrojonego w plasterki banana. Składniki układać naprzemiennie aż się skończą przed podaniem schłodzić.

Leave A Comment

Cart